Waluta : zł
Witaj Zaloguj
Brak produktów
0,00 zł Dostawa 0,00 zł Suma
Koszyk Realizuj zamówienie
kuchnia włoska przyprawy świata kuchnia chińska kuchnia tajska miód z pasieki owoce morza MIÓD LIPOWY miód akacjowy MIÓD OD PSZECZELARZA JAKI MIÓD POLECACIE
Wszyscy producenci ARRIBA Del Castello GABO HELCOM HERBAPOL KIER KUPIEC NASZA CHATA OSKOŁA SANDRA SIR ROGER SURINY TAN VIET TKACZUK
Sortuj wg -- Cena: od najniższej Cena: od najwyższej Nazwa produktu: od A do Z Nazwa produktu: od Z do A Najpierw produkty znajdujące się na stanie
Wybierz aby porównać
Cukier brązowy trzcinowy (demerara) w porównaniu do cukru białego, cechuje się także zawartością składników odżywczych: zawiera (choć w niewielkich ilościach) żelazo, wapń, fosfor, potas i magnez.
Ksylitol (cukier brzozowy) to naturalny słodzik, którego spożywanie działa pozytywnie na organizm i inaczej niż w przypadku cukru w żaden sposób nie wpływa na pogorszenie stanu zdrowia. Zawiera 40% mniej kalorii niż zwykły cukier. Doskonała alternatywa dla cukru ma kilkakrotnie niższy indeks glikemiczny.
Stewia cukrowa to w pełni naturalny słodzik, jej suszone liście są kilkadziesiąt razy słodsze od popularnego cukru . Roślina o bardzo wysokiej zawartości związków słodzących i z tego względu używana do słodzenia napojów i potraw. Charakteryzuje się bardzo niską kalorycznością w porównaniu do tradycyjnego cukru.
Glukoza, zwana cukrem gronowym, jest cukrem prostym, który odgrywa największą rolę w organizmie człowieka. Drożdże z dodatkiem glukozy lepiej wyrosną. Glukoza dodana do chleba przyspiesza brązowienie skórki. Glukoza dodana do domowego wina przyspiesza fermentację.
Przyprawa staropolska 50G 2,99 zł
Bukiet Babci Fredzi 200G 4,89 zł
Zioła Małgorzty 100G 4,49 zł
Czubryca czerwona pikantna 50G 2,99 zł
Czarnuszka 50G 2,99 zł
» Wszystkie najpopularniejsze
» Odkryj nasze sklepy
Bądź na bieżąco